Trupul lui Cristian Țopescu, pentru ultima oară în Televiziunea Română. Joi, de la…

0 66

Trupul celui mai mare comentator sportiv al României,  Cristian Ţopescu,va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al Televiziunii Române, în intervalul 11.00-19.00, anunţă postul public de televiziune.

„Timp de peste o jumătate de secol, Cristian Ţopescu a fost unul dintre cel mai iubite simboluri ale Televiziunii Române. Datorită profesionalismului, curajului, patriotismului şi carismei domniei sale, Cristian Ţopescu a fost aproape un idol al mai multor generaţii de români”, se arată în comunicatul transmis de membrii CA al SRTv.

Cristian Țopescu a murit la Spitalul Elias. El avea 81 de ani și mulți păstrează în inimă însuflețitele sale comentarii care deveneau  lecții de patriotism. Mândria de a fi român, iubirea pentru sportivii tăi, fie că se chemau Nadia Comăneci, Ivan Patzaichin sau echipa națională de handbal, răzbăteau din transmisiile cale-l aveau la microfon pe Cristian Țopescu.

C.Zamfir, AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.