Turcan, depre candidatura la președinția PNL: Nu este momentul potrivit pentru o asemenea decizie

0 51

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunțat luni că nu va candida la președinția partidului la Congresul din iunie, „considerând că nu este momentul potrivit pentru o asemenea decizie”.

„Am luat decizia să nu candidez la președinția PNL și am luat această decizie în urma consultării cu colegii mei, considerând că nu este momentul potrivit pentru o asemenea decizie. Momentul prin care trece PNL arată un echilibru foarte fragil și avem nevoie de un congres care să unească toate forțele, nu să le disipeze. Cu alte cuvinte, consider în momentul de față că unitatea este prima condiție a victoriei PNL, a reconstrucției PNL și, în opinia mea, unitatea va fi principala miză a Congresului din iunie”, a spus Turcan, după Biroul Politic Național.

AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.