Zodiile favorizate în Noul An Chinezesc, care începe pe 16 februarie

0 119

 

Noul An Chinezesc începe pe 16 februarie şi se va afla sub influenţa Câinelui de Pământ. Dacă unii nativi vor spune că au dat lovitura pe toate planurile, alţii vor mai avea câte ceva de pus la punct. Află care sunt zodiile favorizate în acest nou an!
Bivol (1961, 1973, 1985, 1997, 2009)
Vei avea spor la bani şi vei şti cum să îi înmulţeşti cu cap. Orice vei face, vei şti să scoţi un profit frumuşel. Totuşi, ai grijă cum alegi să îţi cheltuieşti câştigurile, pentru a nu te trezi îndatorată peste măsură mai târziu. Creativitatea ta va ieşi la lumină încă de la începutul anului chinezesc, când va trebui să faci faţă unor noi provocări. Poate fi vorba despre un test pentru un loc de muncă nou. Pe plan amoros, faci tot posibilul să te împarţi între muncă şi familie şi ai noroc că partenerul te înţelege.
Iepure (1963, 1975, 1987, 1998, 2011)
Vei fi destul de ocupată din a doua parte a anului chinezesc, moment în care toate planurile se vor intersecta în viaţa ta. Altfel spus, vei avea o ascensiune în carieră, te vei pregăti pentru un moment definitoriu în relaţia de cuplu şi e posibil să te muţi şi într-o altă casă. Pe toate le vei face cu spor, numai dacă vei avea şi susţinerea celor de lângă tine. De asemenea, vei avea ocazia să îţi faci prieteni noi, cu care să interacţionezi încă de la prima vedere.
Dragon (1964, 1976, 1988, 1999, 2012)
În noul an chinezesc vei fi în centrul atenţiei şi asta pentru că ţi-ai propus să te implici în toate activităţile profesionale, care să îţi aducă venituri suplimentare. Îţi doreşti să evoluezi şi unde poţi face mai bine acest lucru dacă nu la serviciu? Dinamismul şi forţa ta interioară vor fi resimţite mai ales din a doua jumătate a anului. La capitolul dragoste, preferi să mai aştepţi, înainte de a face un pas decisiv.

Continuarea Aici

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.