2019, an de cotitură în materie de optimizare seo

Digital Metrics ofera servicii de optimizare seo, iar firmele interesante pot apela cu încredere la această agenție dacă își doresc să reziste concurenței puternice de care au acum parte  în mediul online.

O revoluție în SEO se prefigurează anul viitor

Regulile SEO s-au schimbat foarte mult în ultimii ani, iar până în 2020 modificările la care vom asista cu toții vor fi cu adevărat revoluționare.

Cei mai mari experți internaționali în domeniu afirmă la unison faptul că 2019 va fi anul supremației căutărilor vocale efectuate pe principalele motoare de căutare.

Algoritmii ce urmează ca să apară în viitorul apropiat vor încerca ca să se plieze pe noile realități existente, iar limita dintre real și virtual se va subția din ce în ce mai mult.

Căutările pe Amazon și YouTube vor începe să fie prioritare, iar Google, dacă va dori să mai dețină supremația de care s-a bucurat multă vreme în online, va trebui ca să se adapteze urgent la noile cerințe ale utilizatorilor.

Căutarea în Amazon, cât și căutarea vocală vor fi tendințe de bază anul viitor.

Un studiu internațional recent arată că peste 50% dintre userii din țările dezvoltate tehnologic ale lumii își încep deja căutările în jurul produselor pe care le doresc pe Amazon (nu pe Google, cum se întâmpla în trecut!)

Optimizarea video pentru mobile va fi cu siguranță cel de-al treilea trend puternic din 2019, motiv pentru care optimizarea pentru desktop va intra în perioada următoare pe o pantă descendentă.

Inteligența artificială va ocupa tot mai multe zone, tinzând ca să devină treptat o normalitate, iar specialiștii în SEO vor trebui ca să se pună la punct cu tot ceea ce presupune acest lucru și să găsească căi de implementare cât mai eficientă a acesteia în lumea virtuală care se schimbă cu o rapiditate incredibilă.

În întreaga lume se fac în prezent studii ample cu privire la căutările vocale, deoarece interogările de acest gen diferă de acelea prezente, concretizate în cuvinte cheie scrise în ferestrele motoarelor de căutare.

Ai o afacere online? Apelează la un SEO profesionist și vei câștiga!

Specialiștii în SEO din agențiile ce oferă servicii web vor continua totuși ca să se asigure că site-urile de care se ocupă sunt prietenoase cu dispozitivele mobile, chiar dacă unii useri, mai tradiționaliști, vor mai face interogări „clasice”. Conform statisticilor, numărul fanilor căutărilor vocale sunt acum cam la egalitate cu aceia care mai utilizează motoarele de căutare ca și până acum. Nici în România nu va fi altfel, cu atât mai mult cu cât conaționalii noștri au sesizat că e mult mai comod așa, decât să tasteze.

Experiența utilizatorului se va dovedi a fi unul dintre cei mai mari factori de clasificare pentru afacerile online, chiar și pentru bloguri. Google deja se orientează spre rezultate de interogare mai complete și mai personalizate.

Căutarea vocală produce mai multe interogări concretizate în cuvinte cheie sau expresii lungi. În anul ce vine va fi o mare provocare pentru agenții optimizarea pentru aceste grupuri de termeni, care pot ca să fie extrem de colocviali în unele situații.

Cea mai revoluționară schimbare care se va generaliza probabil în lunile ce urmează și care deja și-a făcut simțită prezența în materie de optimizare seo, este aceea că devin tot mai puțin importante cuvintele cheie. Ceea ce contează acum cu adevărat este intenția din spatele unor anumite termeni sau fraze cheie.

Agențiile ce oferă companiilor din diverse ramuri de activitate servicii de optimizare seo care vor să reziste pe piață vor trebui mai mult decât oricând ca să genereze conținut premium complex, să găsească metode de a acoperi cât mai complet nevoile unui public  specific.

Aceia ce folosesc astăzi telefonul mobil au o atenție foarte scurtă. Dacă încărcarea unui website durează mai mult de câteva secunde pentru încărcare, renunță. Din acest motiv este foarte important și a se asigura o viteză de încărcare cât mai mare a paginilor web. Lumea se grăbește, iar asta se vede cel mai bine în spațiul online.

În concluzie, este obligatoriu ca să apelați serviciile unei agenții de optimizare seo bine cotate pe piață, precum este Digital Metrics, dacă vreți să aveți un plus de vizibilitate și foarte multe conversii în 2019!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.