A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Violonistul Alexandru Tomescu, înaintea concertului de mâine, de la Muzeul Pietrei

0 65

Mâine, 15 august, cu începere de la orele 17,00, Muzeul Pietrei din Sângeru găzduiește un eveniment cultural de excepție nu doar într-un sat. Este vorba de concertul solo, la vioara Stradivarius, a lui Alexandru Tomescu. Violonistul, în drum spre satul copilăriei lui, ne-a spus câteva cuvinte:


APRECIAZA ARTICOLUL !

”Cu mare bucurie revin la Sângeru, la Muzeul Pietrei, pentru a aduce în mijlocul oamenilor iubitori de artă si de frumos muzica pe care știu să o cânt.

Pretutindeni unde sunt oameni dornici să o asculte, muzica este la ea acasă. Un astfel de loc este scena de piatră, în aer liber, de la Muzeul Pietrei, inițiat si dezvoltat de unchiul meu, poetul si scriitorul Lucian Avramescu.

Vă astept cu tot dragul si cu multe surprize muzicale, la Sângeru, satul în care am copilărit şi unde legăturile de sânge nu se vor șterge niciodată”, ne-a spus violonistul de talie mondială Alexandru Tomescu.

Concertul va fi îmbogățit cu dialogul realizatoarei de televiziune Dana Chera (Grecu) cu publicul și recitalul poetului Lucian Avramescu, gazda acțiunii.

Giorgiana Radu, AMPress

 

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More