Altercaţie cu cetăţenii şi poliţia în Bucureşti: Bărbat împuşcat mortal

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Bogdan Despescu, a ieșit public miercuri și a subliniat că forțele de ordine vor acționa ferm atunci când viața le este pusă în pericol.

Declarația vine după ce, noaptea trecută, un bărbat agresiv a fost împuşcat de poliţişti in Capitală. Bărbatul, împuşcat în piept, a decedat la spital.

Totul a început după un apel la 112 care anunţa că un bărbat ameninţă angajaţii hotelului în care era cazat. În momentul în care poliţiştii au sosit în hotel, bărbatul a devenit agresiv cu oamenii legii şi i-a ameninţat şi pe ei.

Distribuie prietenilor

Bărbatul împușcat a devenit agresiv când a fost somat şi l-a atacat pe unul dintre angajaţii MAI cu o foarfecă. Bărbatul a fost împuşcat în zona pieptului, după ce anterior a fost executat și un foc de avertisment.

Din primele date a rezultat ca la vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior în bloc, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul dintre poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare. Bărbatul agresiv umbla aproape gol pe holuri şi ameninţa pe oricine îi ieşea în cale.

Sursa românia.europaliberă.org