Încercare de ucidere cu ferocitate. Individ condamnat pentru cinci crime și eliberat condiționat , a dat foc unei fete de 17 ani

Un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat  o tânără de 17 ani din Drobeta Turnu Severin. Tânăra este în stare gravă acum,  intubată, cu șanse relative de supraviețuire având în vedere că  are arsuri pe 90 la sută  din suprafața corpului, spun surse medicale. Ucigașul  a aruncat benzină pe fată și ia dat foc. Intervenția vecinilor de a o stinge, fiindcă ardea ca o torță, au reușit să stingă focul, dar viața ei este în uriaș pericol. Fata se află în stare critică, intubată, iar bărbatul, autor a cinci ucideri, își mai poate adăuga una. Eliberările condiționate arată că ”relaxarile” față de asasini nu au fost inspirate.

Cu câteva zile înainte, fata care avusese se pare o relație cu bărbatul de 45 de ani, abia eliberat din pușcărie, a depus o plângere pentru viol la poliție, iar el a vrut s-o pedepsească în stilul care-i era la îndemână – prin ucidere cu ferocitate.

Mădălina Stoica, AMPress