Fetiță de patru ani, agresată sexual în plină zi, pe stradă

 

Un bărbat de 41 de ani, care a agresat sexual o fetiță de 4 ani, pe o stradă din orașul Dorohoi, județul Botoșani, a fost reținut. Copila a fost salvată de reacția prietenei ei, în vârstă de 6 ani, care a fost și ea agresată, dar a început să țipe. Cele două au povestit întâmplarea oamenilor legii.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 41 de ani din comuna George Enescu, care este cercetat acum pentru agresiune sexuală și lovire sau alte violențe.

Distribuie prietenilor

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie, acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă. O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere, a recționat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni”, spun reprezentanții Poliției Botoșani.

Bărbatul a renunțat, apoi, la acțiunile sale, părăsind zona respectivă pentru că se temea să nu fie văzut după ce fetițele au început  să țipe.

Sunt ţări unde a fost votată castrarea nu chimică, a pedofililor, ci direct, cu bisturiul. La noi cei mai mulţi scapă repede şi o iau de la capăt.

Mai mult de DIGI24.ro