Petrutza Petruta: Versul nimerit de Dumnezeu, motto pus de divinitate vieții bărbaților pe acest Pământ

Astăzi este duminică și ați îmbrăcat femeia cu tandrețea unui bărbat care toată viața a știut să împodobească femeia cu diamantele vorbelor șlefuite în camerele inimii și a dezbrăcat-o cu ajutorul cuvintelor șoptite ce au făcut să se înroșească și rubinele cerceilor.

Pentru femei, maestrul Avramescu a compus o mulțime de poezii frumoase iar femeile au devenit Elene care primind mărul de aur al discordiei au luat pana ascuțită a scrisului și au început războiul troian. Oare timpurile vor decide ca și acest război să dureze tot zece ani?

Afroditele noastre au învățat să facă compot din mere în care dulcele dat de cuvinte este tăiat de cuțitul ascuțit al vorbelor rostite fără a fi gândite. Elenele nu mai fug cu Paris, ci fug la Paris cu bărbații care împreună cu mărul de aur le oferă în bănci conturi pline de cifre cu multe zerouri iar mass-media freamătă de plăcerea bârfelor pe care le servește ca informații de ultima oră dobândite fără a avea nevoie de prea multă documentare.

Distribuie prietenilor

Să revenim la femeia din casă, femeia soție, femeia mamă care își îndeplinește rolul pentru care a fost creată, rolul de procreație, răspândind dragostea cu ajutorul dragostei.
Poete, versul nimerit de Dumnezeu va fi mulți ani ca un motto pus de divinitate vieții bărbaților pe acest Pământ.