• Home
  • Info utile
  • 5 elemente ale unei rochițe de copii pentru botez de care trebuie sӑ ții cont

5 elemente ale unei rochițe de copii pentru botez de care trebuie sӑ ții cont

5 elemente ale unei rochite de copii pentru botez de care trebuie sӑ tii cont

Botezul fetiței tale este cu siguranțӑ un moment festiv important. Este o primӑ ceremonie organizatӑ pentru copilul tӑu și este important sӑ ai cele mai frumoase amintiri care ȋnsoțesc aceastӑ clipӑ. Așadar, este recomandat sӑ cumperi cu atenție rochița specificӑ momentului botezului. Vei putea sӑ cumperi o rochițӑ deosebitӑ și de calitate de pe Nannie. Aici vei descoperi o multitudine de modele speciale și de idei de vestimentație pentru fetița ta și pentru alți copii de vȃrste diferite. Gama largӑ de produse este impresionantӑ și vei putea alege ceea ce ȋți place, precum și ceea ce este potrivit cu evenimentul pe care urmeazӑ sӑ-l organizezi. Poți selecta o rochițӑ spectaculoasӑ, frumoasӑ, care sӑ devinӑ punctul central al tematicii botezului. Iatӑ 5 elemente ale rochiței de care poți ține cont atunci cȃnd decizi:

  1. Rochița trebuie sӑ fie festivӑ și sӑ aibӑ elemente speciale

Rochița pentru botez este una deosebitӑ și este necesar ca aceasta sӑ iasӑ ȋn evidențӑ prin mici detalii speciale. Poate avea elemente unice, precum o fundӑ centralӑ, ori volane sau alte accesorii interesante, care atrag privirea și pun ȋn valoare momentul de ceremonie. O rochițӑ de botez pentru o fetițӑ trebuie sӑ fie spectaculoasӑ, femininӑ și frumoasӑ. Vei descoperi pe site o multitudine de modele elegante și frumoase atȃt pentru bebeluși, cȃt și pentru copiii mai mari care sunt prezenți la acest moment unic.

2 . Ai grijӑ sӑ cumperi o rochițӑ realizatӑ dintr-un material de calitate și care protejeazӑ pielea fetiței

Este important sӑ alegi o rochițӑ care are un aspect frumos, dar care are și un material bun, delicat cu pielea bebelușului. Este important sӑ alegi cu grijӑ și sӑ pui accentul pe modul ȋn care se va simți fetița ta pe parcursul orelor petrecute ȋmbrӑcatӑ ȋn acea rochie. Pe Nannie vei descoperi cӑ sunt rochițe care au fost concepute cu atenție la acest tip de detaliu. Astfel, vei putea cumpӑra de aici rochii care sӑ fie corect realizate și cu materiale de cea mai bunӑ calitate.


  1. Cumpӑrӑ o rochițӑ care sa aibӑ body atașat

Poți opta pentru o rochițӑ cu un body atașat, care va fi foarte confortabilӑ și care va asigura un suport ȋn plus pentru copil. Vei putea ȋnlӑtura foarte ușor body-ul prin deschiderea capselor.


  1. Rochița poate avea alte elemente adiționale care se potrivesc

Alege sӑ cumperi și seturi care includ alte tipuri de accesorii care se potriviesc cu elementele centrale. Așadar, poți cumpӑra o rochițӑ care are set special realizat cu bentițӑ, cu fundӑ sau cu alte accesorii pentru cap.  

 

  1. Cumpӑrӑ o rochie care sӑ se potriveascӑ cu tema botezului

Vei avea cu siguranțӑ o anumitӑ tematicӑ a botezului și este important sӑ alegi sӑ te bucuri de ea din toate punctele de vedere. Poți cumpӑra rochița de botez alegȃnd albul sau orice altӑ culoare care se potrivește cu tematica centralӑ a evenimentului organizat.

Parteneri