6 accesorii de nelipsit din garderoba ta

Un accesoriu este un obiect pe care îl incluzi în ținuta ta pentru a adăuga o anumită notă lookului final. Prin urmare, accesoriile au puterea de a-ți sublinia gustul și a te face să arăți superb. Fiecare femeie are accesorii preferate, care completează și îmbunătățesc imaginea de ansamblu pe care vrea să o obțină. Bineînțeles, acest lucru este valabil doar dacă potrivim accesoriile la ținuta aleasă, atât din punct de vedere al tipurilor de haine alese, cât și al culorilor, texturii, materialului, formei și mărimii. Pentru a avea ținute reușite, trebuie să ai anumite accesorii în garderoba ta, așa că te invităm să descoperi 6 dintre ele.

 

  1. Genți superbe

O femeie fără geantă este o apariție ciudată, pentru că acest accesoriu este atât de comun, încât nu ne putem percepe existența fără el. Pentru ținute superbe, ai nevoie de genți pe măsură, care să-ți ofere aura de stil dorită, dar, și spațiul necesar pentru păstrarea lucrurilor esențiale. Cumpără-ți modele diferite de genți, în funcție de hainele pe care le îmbraci și contextul social. Pentru zilele petrecute la birou, o geantă încăpătoare, neagră, se poate dovedi suficientă, dar pentru o ieșire în oraș ai nevoie de poșete mici sau genți de tip baghetă. 

Distribuie prietenilor
  1. Un ceas mare

Dacă vrei să-ți exprimi personalitatea prin intermediul accesoriilor, ceasurile reprezintă cel mai bun mod de a face asta. Un ceas mare este ideal pentru a-ți exprima voința puternică și a adăuga un aer wow. În plus, reprezintă o alternativă la brățări, dar, îl poți folosi și împreună cu acestea.

  1. Pălării drăguțe

Pălăriile atrag atenția, aduc un plus de farmec și te fac să arăți șic. În plus, te protejează de soare și de razele ultraviolete care atacă părul și pielea. Pălăriile mici sunt perfecte pentru o ținută urbană, la fel și cele de inspirație masculină. Pentru serile cu prietenii poți alege pălării colorate sau fanteziste, la fel și pentru diverse evenimente în care creativitatea ținutei tale este apreciată. Pălăriile cu boruri mari completează ținutele de vară și oferă un aer dramatic. În plus, te scot în evidență, mai ales, în combinație cu o pereche de ochelari de soare cu rame groase sau cu lentile mari.

  1. Centuri superbe

Centurile pot fi purtate aproape cu orice vestimentație și oferă ținutei un aer sofisticat. În plus, fac talia să pară mai subțire și delimitează vizual silueta în două zone pe care le poți gândi într-un mod creativ. Centurile pot fi din piele sau din alte materiale, iar culorile lor variază. La fel și cataramele, care sunt mai mari sau mai mici, cu un model simplu sau complex. Este bine să ai mai multe centuri diferite, pentru a reuși să le adaptezi ținutei tale. 

  1. Eșarfe diverse

Eșarfele sunt ideale pentru vremea rece, dar le poți include în vestimentația oricărui anotimp. Poți purta eșarfa pe post de cravată, bandană, accesoriu de prins părul sau acoperit capul, la brâu sau în alte moduri creative. Eșarfele fac orice ținută să pară elegantă, fluidă și potrivită pentru tine.

  1. Coliere care îți pun în valoare frumusețea

Dacă ai un gât și umeri frumoși, normal că vrei să îi pui în valoare și să-i expui. Cel mai bun mod de a atrage atenția asupra lor este cu un colier sau lănțișor. Acestea pot fi simple sau realizate cu model complex, din mai multe pietre sau rânduri de zale. Alege-l pe cel potrivit ținutei tale și bucură-te de atenție.

Accesoriile pe care ți le-am prezentat trebuie să facă parte din garderoba oricărei femei care vrea să arate perfect. Alături de hainele potrivite și o pereche de pantofi de la Red Valentino, acestea îți pun în valoare frumusețea.  

Sursa: Foto