Descoperă vârsta reală a zodiei tale

trasaturi zodii 1

Astrologii spun că zodia sub care ne naștem nu este deloc o întâmplare. Aceasta este strâns legată de sufletul nostru și de etapele prin care el trebuie să treacă pentru a se împlini.

Vârsta reală a zodiei tale îți arată de fapt vârsta spiritului și a sufletului tău. Dacă ai venit pe lume sub guvernarea unei anumite constelații, aceasta este strâns legată de dezvoltarea ta spirituală.

Berbecul, cea mai tânără zodie
Berbecii au cel mai tânăr suflet și cea mai mare dorință de a experimenta totul. Ei trăiesc ca și cum ar face totul pentru prima dată, chiar dacă au mai trecut prin experiențe asemănătoare. De fiecare dată este nou totul pentru ei și de aceea se întâmplă adesea să se împiedice, să greșească și să piardă. Dar nu-i nimic! O iau de la capăt, pentru că viața este o experiență continuă.

Taurul copilărește multă vreme
Sufletele nativilor Tauri sunt suflete de copii, deschise și sincere, pregătite pentru joacă și pentru lucrurile minunate pe care le văd. Taurii copilăresc multă vreme înainte de a se resemna cu vârsta lor. Învață mai greu ce este al lor și ce este al altora și nu poate fi luat. Le place să adune, să acumuleze, să aibă… le place confortul material și se înconjoară cu mulți prieteni ca viața să fie cât mai colorată și veselă.

Gemenii, niște adolescenți rebeli
Din punct de vedere spiritual, Gemenii ar putea fi considerați niște adolescenți, undeva între 14 și 21 de ani. Doar că adolescența lor se extinde de-a lungul anilor până pe la 40 sau chiar 50 de ani. Sunt plini de energie, sfidează regulile, vor să acapareze atenția ca niște copii și vor să facă toate lucrurile pe care alții le refuză. Întotdeauna trebuie să fie ceva nou și aventuros în viața lor.

Racul dă înapoi să fie mereu tânăr
Tineri adulți, emotivi și sensibili, ascunși, dar și generoși, Racii au suflete foarte tinere, care se exprimă cu dificultate. Ei încearcă să își construiască un zid de apărare înăuntrul căruia să se simtă în siguranță și, în același timp, ar vrea să fie în centrul atenției și iubiți de toată lumea. Au suficient curaj să se desprindă de rădăcinile părinților, pentru a zbura mai departe, dar își dau seama că trebuie să se ancoreze pe rădăcinile proprii cât de curând.

Leul, un suflet deschis și tranșant
Spirite tinere, dar mature, Leii lasă jos masca și îți arată cine sunt cu adevărat. Au încheiat jocurile din copilărie, au trecut peste experiențele înșelătoare ale adolescenței și vor ca viața să le ofere totul pe drept. Îți place sau nu, trebuie să îi iei așa cum sunt și să fii deschis în preajma lor. Sufletul lor tânăr este curajos și nu se teme de eșecuri, pentru că știe că viața are mereu evenimente neprevăzute.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri