Administrația Firea a risipit cu generozitate peste 10 de milioane de euro pentru publicitate / Două companii ale primăriei refuză să spună cui a dat banii

Primăria Capitalei și multiplele direcții, servicii, companii municipale și instituții de cultură din subordinea ei au plătit servicii de anunțuri și publicitate de peste 49 de milioane de lei (peste 10 milioane de euro) în ultimii 4 ani, cât Gabriela Firea a fost primarul general al Capitalei, potrivit unui răspuns al Primăriei Municipiului București pentru G4Media.ro.

Suma ar putea fi mult mai mare în condițiile în care Compania Municipală Agrement a refuzat să spună câte contracte de publicitate a încheiat, ce valoare au și cine sunt beneficiarii sumelor

Noul primar general Nicușor Dan a promis în campania electorală desecretizarea și transparentizarea tuturor contractelor pe bani publici

Distribuie prietenilor

Cine conduce Compania Municipală Publicitate și Afișaj. Compania este condusă de Dragoș Dumitrel Pătrașcu. Este asociat la firma Concept Promo Business SRL din Constanța.

Mariana Brod este președintele CA al companiei și, potrivit CV-ului de pe site-ul instituției, provine de la Primăria Voluntari.

Simona Valentina Butacu este membru în CA, secretar executiv PSD Sector 6 şi preşedinta organizatiei de tineret PSD Bucuresti, una dintre consilierele personale ale Gabrielei Firea.

Constantin Niculae este alt membru al CA și a fost administrator public al oraşului Voluntari, fost director general al Companiei Municipale Parking Bucureşti SA, transmite sursa citată mi sus.

Primăria Capitalei, care are un buget cât al României cu totul, nu s-a uitat la bani  pentru  ca primărița generală să arate bine electoral, spun cei care cercetează acest subiect.