Avocatul familiei Melencu: Dincă a sărit la noi. Ne-a întrebat dacă avem fete să fie violate. Procurorii se amuzau

Gheorghe Dinca a fost scos din nou din arest şi dus la audieri în dosarul răpirii Luizei şi Alexandrei. La audiere au participat şi avocaţii rudelor Luizei Melencu. Prezența acestora şi reclamaţiile lor legate de faptul că procurorii nu i-ar fi luat declaraţii lui Dincă, ci s-ar fi rezumat la a prelua noi date din carnetul în care Dincă face notiţe în arest, l-ar fi enervat pe Gheorghe Dincă, potrivit avocatului Tonel Pop.

„Gheorghe Dincă s-a inflamat pentru că colega mea a atras atenţia procurorului că nu considera normal să nu se citeasca declaratia şi pur si simplu sa semneze declaraţia. I-au facut semn lui Dinca, avea o regie facuta, si Dincă a sarit la noi. (…) Lucrurile au fost foarte grave, le vom consemna în plângere penala impotriva procurorilor si a lui Dincă. Nu au vrut sa intervină, l-au lasat să îşi faca numarul. Era clar că vorbisera cu el. O să cer protectie pentru copii. A fost amenintata si colega mea, ceva ce nu isi poate imagina nimeni. Sunt socat, nu am cuvinte. (…) Gheorghe Dincă ne-a intrebat daca avem fete sa fie violate, de fata cu procurorii si acestia se amuzau. Voi face noi plangeri penale, nu am ajuns sa ma ameninte Dinca, sa ma intrebe daca am fete si procurorii sa se amuze. Facem apel la presedinte si premier sa ne primeasca in audienta”, a declarat avocatul Tonel Pop, la România TV, potrivit rtv.net.

„Au făcut o declaraţie de trei rânduri în care au spus că Dincă îşi recunoaşte declaraţia din arest. Acum doar au mai citit declaraţia din calculator, au semnat că Dinca îşi susţine declaraţia. Aşa ceva nu s-a mai pomenit, să vii cu scrieri din penitenciar şi să ti le facă drept declarație. Înainte să deschidă camera ne-au amenintat, au refuzat sa ia atitudine si apoi Dincă a sărit la mine si a spus ca sunt sobolan si ma termina. M-a intrebat daca am copii, cine are fete o sa fie violate. Procurorii il incurajau prin mimică”, a mai spus Tonel Pop.