Bătrâna torturată de fiica ei a murit. Ce se întâmplă cu agresoarea

După două luni în care imaginile din casa ororilor au făcut înconjurul lumii, în mediul online a apărut ştirea că bătrâna bătută şi umilită de către propria fiica, din Creţeni – Vâlcea, s-a stins din viaţă.

În prima zi de Paşte a acestui an, imagini cu un puternic impact emoţional au fost postate pe Facebook. O bătrână dezbrăcată până la piele, întinsă pe jos în curtea casei, Ana Ciucă, de 84 de ani, din Mreneşti – Creţeni, era bătută cu bestialitate şi umilită de către propria fiică, Viorica Albinaru, de 62 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Scenele au fost surprinse de către un vecin prin ulucile gardului din spatele casei şi postate după o lună, pe internet.

Ştirea că bătrâna a murit între timp circulă de duminică noaptea, 5 iulie, pe reţelele de socializare.

Potrivit adevarul.ro, Ana Ciucă a decedat, de fapt, pe data de 17 iunie.
Surse din anchetă au confirmat faptul că decesul nu a fost consemnat în certificatul medico-constatator ca fiind unul cauzat de violenţă.

Altfel spus, autorităţile au concluzionat că ce s-a întâmplat în luna aprilie a acestui an nu are nici o legătură cu decesul survenit două luni mai târziu – în contradicţie cu reacţia vie din mediul online, a celor care consideră, la fel ca şi vecinii bătrânei, că Ana Ciucă a murit din cauza leziunilor suferite în urma traumelor aplicate de fiica ei şi se arată nemulţumiţi de cursul anchetei şi de faptul că aceasta nu a fost arestată.

Mai mult aici