Ce spune despre tine ultima cifra a anului în care te-ai născut

0 167

 

Ultima cifra a anului tau de nastere este deosebit de importanta. Aceasta favorizeaza una din cele 5 elemente de baza in Feng Shui. si acest element defineste cele mai insemnate momente in destinul tau.
Conform calendarului chinezesc antic, pe baza caruia se orienteaza horoscopul oriental, cele cinci elemente de baza – Lemnul, Focul, Pamantul, Aerul si Apa – ne conduc viata si formeaza relatia de cauza-efect. Astrologii considera ca aceste elemente exercita o influenta puternica nu doar asupra naturii omenesti, ci si asupra caracterului acesteia. Ele determina organizarea mentala, obiceiurile si preferintele personale.

Daca ultima cifra a anului este:
• 0 sau 1, anul este caracterizat de elementul Metal
• 2 sau 3, anul este caracterizat de elementul Apa
• 4 sau 5, anul este caracterizat de elementul Lemn
• 6 sau 7, anul este caracterizat de elementul Foc
• 8 sau 9, anul este caracterizat de elementul Pamant

METAL
Elementul metal este simbolul flexibilitatii si al concentrarii. Esti o persoana hotarata, perseverenta, care se bazeaza pe propriile puteri. Ai o fire rezervata, cu o mare nevoie de spatiu personal, de aceea ceri celor dragi sa iti ofere libertate. Unele persoane te pot considera sofisticat si pretentios. Ajuti mereu oamenii si porti de grija celor dragi, insa niciodata nu mergi sa ceri ajutor de la altii. Prin acest comportament independent al tau atragi respectul anturajului. Nu suporti ca cineva sa se amestece in viata ta sau sa iti dea sfaturi fara sa i le ceri.

APA
Apa simbolizeaza adaptabilitatea si fluiditatea. Esti o persoana empatica, sensibila si creativa. Intuitia ta este foarte buna. Vorbesti mult, fiind un partener de conversatie placut, insa posezi si abilitatea secreta de a influenta gandurile altora. Fiind deosebit de abil in manipulare adesea iti stapanesti partenerul de cuplu fara sa fii agresiv si fara sa te certi. In general, toata lumea te considera o persoana draguta. Esti capabil sa ii utilizezi pe ceilalti intr-un mod foarte practic pentru a-ti atinge scopurile. Actionezi cu fluiditatea unui rau, afectand mediul tau inconjurator cu puterea ta interioara si cu calmul tau fermecator. Castigi cu usurinta increderea si afectiunea altora si apoi acestia te urmeaza oriunde vrei tu.

LEMN
Elementul lemn este simbolul cresterii si al progresului. Precum inelele din trunchiul unui copac se inmultesc in fiecare an, asa faci si tu, cresti pe an ce trece si te imbogatesti cu noi experiente si cunoastere. Dinamic si activ, socializezi usor si incerci sa iti mentii mereu o atitudine pozitiva in fata provocarilor vietii. Pe plan profesional, esti un excelent organizator, faci planuri la scara larga. Esti capabil sa iei decizii bune deoarece iti pasa de cei cu care lucrezi. Ceilalti au incredere in tine. Mintea ta deschisa si compasiunea de care dai dovada te face un excelent prieten si coleg. Personalitatea ta cauta in jur mereu oportunitati de crestere si de innoire. Tu intelegi si identifici valoarea si potentialul pe care il ai tu si pe care il poseda ceilalti. Siguranta ta de sine te face sa actionezi conform convingerilor tale. Esti persoana de baza in grupurile sociale din care faci parte.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.