Cei mai buni tătici din zodiac. Copiii au ce învăța de la ei

0 115

 

Există trei zodii care au toate caracteristicile unui tată bun. Sunt atenți, deschiși și dornici să petreacă mult timp alături de copiii lor, astfel că există mari șanse ca acești micuți să devină deștepți și descurcăreți.

Bărbatul Vărsător
În vreme ce femeia Vărsător este și ea o mamă bună, problema ei este că poate fi puțin cam distantă față de copiii ei. Aceeași tendința o are și bărbatul Vărsător, dar în cazul figurii paterne acest lucru este mai puțin problematic. De fapt, tatăl Vărsător le lasă o moștenire genetică foarte bogată copiilor săi. Această zodie de aer are o inteligență analitică foarte dezvoltată, pe care o transmite și urmașilor. În plus, tatăl Vărsător îi învață pe copiii lui să argumenteze logic și să treacă prin filtrul propriei gândiri tot ceea ce învață. Bărbatul Vărsător este un tată inteligent, deschis la minte, dornic să îi îi învețe pe cei mici să aibă o gândire liberă și să își folosească din plin inteligența.

Bărbatul Leu
Bărbatul Leu este cel mai bun tătic din zodiac! Copiii lui moștenesc de la el cele mai de seamă calități: inteligență, creativitate, spontaneitate, intuiție și dorința de a reuși. Leul este un conducător din fire și știe exact cum să își îndrume copiii cu o autoritate care nu trece granița spre tiranie. Micuții lui sunt foarte energici și creativi, fiind mereu puși pe noi descoperiri. Aproape tot ceea ce învață la școală este foarte simplu de înțeles pentru ei. De aceea, nu este exclus ca ei să ajungă departe, mai ales că Leul nu acceptă decât cea mai bună educație pentru copiii lui.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.