A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Cei șapte tineri din Vaslui care au violat o tânără, sunt liberi „grație recursului compensatoriu”

1 764

 

Cei șapte tineri din Vaslui care au violat o tânără, cazul provocând revoltă în toată țara acum câțiva ani, sunt astăzi oameni liberi „grație recursului compensatoriu”, a anunțat judecătorul Cristi Danileț, deși au fost condamnați la 10 ani, 8 ani și 6 ani de închisoare.

Cei şapte tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 ani, au fost acuzaţi că în luna noiembrie 2014 au violat o elevă de 18 ani, timp de mai multe ore, supunând-o unor suplicii greu de imaginat. Adolescenta a declarat anchetatorilor că a fost stropită cu alcool să îşi revină, pentru ca, ulterior, agresorii să o batjocorească din nou. Pe tot parcursul procesului, cei şapte tineri au au scandalizat opinia publică prin atitudinea sfidătoare şi campania agresivă de denigrare a victimei care au susţinută prin intermediul rudelor şi a prietenilor.


APRECIAZA ARTICOLUL !

La acea vreme, peste 400.000 de români au semnat o petiţie online prin care solicitau arestarea celor şapte tineri.

În 2015, toți au fost condamnați la pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani de închisoare.

Sursa – digi24.ro

loading...
1 Comentariu
  1. Tată Răzbunător spune

    Eu ca tatã le tăiam p….a.imi făceam dreptate singur,nu ramaneau nepedepsiți…dar aveam grijă și de fata și nevasta celui care ia eliberat….aveam grijă de toți,legea o făceam eu pentru fata mea ,asta este batjocură … și uite așa crește delincvența .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult