Cele mai norocoase şi cele mai ghinioniste zodii

 

Unele persoane se pot simţi norocoase încă de la naştere, în timp ce altele îşi caută norocul toată viaţa şi tot nu dau de el. S-ar părea că totul ţine de semnul zodiacal care te guvernează.
Zodii cu noroc
Fecioară
Ca Fecioară, eşti pur şi simplu binecuvântat. Din toate semnele zodiacale, la tine se aliniază perfect toate planetele, indiferent de zi. Este ca şi cum lucrurile ar funcţiona întotdeauna pentru tine, fără să faci prea mult efort. Îţi permiţi să fii perfecţionistă şi nimic nu îţi poate strica starea de spirit.
Scorpion
Eşti genul de persoană care ar putea oricând găsi bani pe trotuar sau ar putea câştiga un premiu cât pentru o viaţă. Oriunde te-ai afla, circumstanţele te avantajează. Cu toate astea, ar trebui să înţelegi că, în viitor, nu vei mai fi atât de norocoasă cum eşti în prezent, motiv pentru care e bine să păstrezi şi să apreciezi ceea ce ai.
Leu
Este ca şi cum zeii Universului ar privi în jos şi ar zâmbi la ziua în care te-ai născut. Ai o carismă naturală care te scoate în evidenţă şi te face să te simţi specială. Orice persoană te găseşte de-a dreptul captivantă, motiv pentru care ai foarte mulţi admiratori. Dacă îţi pui o dorinţă, aceasta se va împlini cu siguranţă, mai devreme sau mai târziu, căci Universul te iubeşte.
Zodii cu ghinion
Gemeni
Nimic nu îţi merge bine şi asta pentru că ai tendinţa să gândeşti negativ. Eşti o persoană pesimistă şi sceptică pe alocuri, motiv pentru care rar găseşti pe cineva de încredere care să îţi fie alături şi să te ajute când ai nevoie. Soarta nu ţine cu tine şi ţi-a demonstrat acest lucru în repetate rânduri.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.