Cele mai norocoase și puternice zodii din 2018! Acești nativi câștigă pe toate planurile

0 115

Astrologia spune că, în conformitate cu semnul zodiacal şi elementul natural de care aparţinem, există anumite trăsături comune care ne definesc personalitatea.
BERBEC

Semnul Berbecului este unul dintre cele mai puternice din Zodiac. Nativii sunt plini de energie şi vitalitate, cu o personalitate intensă şi aventuroasă. Oamenii născuţi sub semnul Berbecului nu se tem de nimic, sunt întotdeauna dispuşi să înceapă noi provocări şi au o atitudine de lider, care le dă şi o mare siguranţă de sine.
SCORPION

Scorpionii au o personalitate foarte puternică, dar sunt, de asemenea, diferiţi de restul semnelor zodiacale pentru intensitatea lor. Acest lucru este vizibil în mod special la nivel emoţional, deoarece Scorpionul nu se va mulţumi cu nimic, iar pasiunea lor îi face să fie de neoprit până când îşi ating obiectivele dorite.

Continuarea pe kfetele.ro

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.