Cele mai violente zodii

 

Agresivitatea zodiilor este stârnită din motive diverse, se manifestă diferit, iar felul în care poate fi aceasta înţeleasă, controlată sau folosită constructiv este altul pentru fiecare nativ în parte. În cele ce urmează, trecem în revistă cele mai violente zodii.

Iată care sunt cele mai violente zodii:

Berbec
Berbecul este printre cele mai agresive semne, fiind guvernat de Marte, Zeul Războiului. Nativul Berbec este foarte impulsiv, aşa că întâi loveşte, apoi cere explicaţii. Este aprig la mânie, însă se calmează repede şi nu poartă ranchiună.

Mişcarea fizică, dar doar acele sporturi care nu presupun competitivitate, îl ajută să se liniştească şi să lase supărările deoparte. Berbecul este gelos şi agresiv în relaţia de cuplu şi consideră că aceste manifestări sunt, de fapt, exprimări ale afecţiunii.

Taur
În cazul Taurului, agresivitatea nu este una directă, ci tacită, latentă, acesta manifestându-se cu mare greutate într-un mod agresiv, după ce a fost cu adevărat scos din pepeni. Nativul Taur poate fi destul de distructiv atunci când îi este ameninţată securitatea sau integritatea proprie sau a persoanelor importante pentru el. Este răbdător, dar devine de neoprit odată ce a acumulat suficientă furie.
Extrem de gelos şi posesiv, Taurul poate avea reacţii violente atunci când îşi bănuieşte partenerul de viaţă de infidelitate.

Mişcarea fizică îl ajută să se liniştească, dar la fel de uşor îl calmează şi activităţile casnice, cumpărăturile sau natura.

Gemeni
Nativul Gemeni apelează deseori la violenţă verbală, dar până la violenţă fizică este un singur pas. Se supără când este luat peste picior, când îi este insultată inteligenţa sau când sunt la rândul lor atacaţi verbal. Fiind maieştru în vorbe, poate insulta rafinat, dar tranşant. Nu se grăbeşte să recurgă la atacuri fizice, dar flexibilitatea gândirii îl ajută să câştige polemicile şi dezbaterile care îi sunt atât de dragi şi în care se bagă doar de dragul de a ieşi învingător.

Nativul Gemeni se linişteşte atunci când găseşte o altă temă demnă de atenţia lui sau când se descarcă prietenilor.

Rac
Racul, la fel ca toate celelalte semne de apă, este adeptul agresiunii psihice sau emoţionale. Poate fi extrem de tăcut şi închis, apărându-se prin stările sale de depresie. Agresează prin insuflarea sentimentului de vină. Poate deveni o fiară pentru oamenii dragi lui, dar şi când îi sunt atacate trecutul, sentimentele sau amintirile.

Racul se linişteşte concentrându-se pe ce simt ceilalţi, vorbind despre ce simte sau prin amenajarea spaţiului personal.

Leu
Nativul Leu devine agresiv atunci când cineva îi pune la îndoială succesele, expertiza, experienţa, priceperea şi măiestria. Se enervează foarte tare atunci când este pus în inferioritate. La furie, Leul este în stare de orice; poate lovi pe loc sau poate aştepta momentul potrivit pentru ca umilirea celui care l-a supărat să fie cât mai mare, poate agresa emoţional sau poate să-şi copleşească adversarul cu vorbe dulci, dezarmându-l. Uneori alege să apeleze la violenţă fizică, dar poate distruge şi prin publicitate negativă.

Pe Leu îl salvează creativitatea, momentele în care se concentrează pe nevoile altora, şi intimitatea alături de cei dragi, faţă de care nu simte nevoia să „pozeze” non stop în regele junglei.

Continuarea pe adevarul.ro