Cine va prezenta „X-Factor” în locul lui Răzvan şi Dani!

Pe 18 mai, Răzvan Simion şi Dani Oţil anunţau că renunţă la posturile de prezentatori ai emisiunii „X Factor”, de la Antena 1, după şapte ani de colaborare.
Filmările bat la uşă, sezonul nou stă să înceapă, aşa că Antena 1 a trebuit să rezolve şi problema prezentatorului de la „X Factor”, după ce aceștia au decis să renunţe.

Potrivit Click.ro, show-ul jurizat de Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams va fi prezentat de actorul Mihai Bendeac (35 de ani).
„Mihai Bendeac are o mare experienţă în televiziune şi este un tip extrem de spontan. A fost primul pe listă atunci când s-a discutat despre noul prezentator «X- Factor». Producătorii au fost de acord imediat, pentru că are şi o chimie cu juraţii, fiind foarte bun prieten cu Delia şi cu solistul cu mască, de la Carla ‘s Dreams. Iar cu Ştefan Bănică este coleg şi prieten la Teatrul de Comedie, unde apar în câteva piese împreună. Bendeac este gata să plece în ţară, pentru preslecţiile pentru noul sezon şi pentru noile audiţii de la Antena 1”, a povestit o sursă apropiată actorului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.