Coaliția PSD-ALDE are, acum, un singur vot în plus, spune Ludovic Orban. Creșterea accizei la carburanți poate fi stopată,  fiind ”o aberație, o prostie”

0 73

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că în momentul de față coaliția PSD-ALDE are un singur vot în plus față de opoziție, ca atare, atunci când va fi momentul potrivit, neelectoral, PNL va depune o moțiune de cenzură cu șansa să treacă. Liderul liberal s-a referit și la intenția aberantă a coaliției de guvernare de a crește acciza la combustibil. „Creşterea accizei la combustibil nu poate fi atacată la CCR, o să încercăm să convingem parlamentarii care nu sunt din PSD că este o aberaţie, o prostie, care nu va avea alt efect decât o explozie a preţurilor şi o creştere a inflaţiei, niciun efect economic favorabil, nici măcar nu le vor creşte încasările la bugetul de stat. O să încercăm să-i convingem să voteze împotriva legii de adoptare”, a spus Ludovic Orban.

AMPress

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.