Consultanta financiara este cea mai utila solutie a momentului

Se anunta vremuri grele si lumea se pregateste cum stie mai bine pentru ele. Un lucru este cert: lumea a invatat sa acorde importanta zvonurilor care au la baza un strop de realitate.

Energia se va scumpi si simultan cu ea intretinerea casei va fi mult mai costisitoare. Simultan cu carburanti va creste si pretul alimentelor de baza. Salariile vor ingheta in schimb si vestea rea a fost confirmata de cei aflati la guvernare.

Ce poate face un om responsabil in aceste momente?

Distribuie prietenilor

Consultanta financiara este cea mai utila solutie a momentului, mai ales daca este oferita de experti bine instruiti ai unei companii cu vechime pe piata asigurarilor si pensiilor facultative.

Sigur, fiecare om poate incepe pregatirea pentru traversarea acestei perioade dificile prin a face economie. Becul uitat aprins, picaturile de apa de la robinet care se risipesc toate presupun cheltuieli inutile.

Chiar si mancarea pe care o pune lumea in tomberon inseamna risipa. Din sutele de sarmale impachetate cu greutate se consuma pe jumatate. Restul (bani, timp, munca, gazul consumat pentru preparare) se pune in tomberon. Cei de la bloc arunca la fel si painea veche, fiindca nu au animale carora sa le-o dea. Sucul nu este nici benefic organismului si in acelasi timp este si mai scump ca apa.

Prin urmare, cine cumpara baxuri intregi cu sticle de suc cheltuieste inutil.

Asa, oamenii cumpatati in toate lucrurile vor descoperi ca la sfarsitul lunii, tragand linie, raman cu sume considerabile de bani pe care ar trebui sa le stie in siguranta si care se impune sa fie investite sa aduca profit. Cine sa se ocupe de toate acestea? Partenerii puternici ai OVB, cel mai bun broker de asigurari din lumea intreaga, care isi desfasoara activitatea si in Romania.

Asigurarea viitorului financiar nu ia mult timp, multe dintre  etape putand fi parcurse de la domiciliu fara eforturi mari.

Datele de contact sunt disponibile pe site-ul companiei OVB care a facut istorie in domeniul asigurarilor la nivel mondial. Istoricul acestei companii este impresionant si se afla atat pe propriul site, cat si pe internet in articolele bine documentate scrise de ziaristi si bloggeri de prestigiu. O companie care supravietuieste 50 de ani pe o piata aflata in continua miscare, cu consumatori din ce in ce mai exigenti este de prestigiu. Prestigiul se castiga prin produse de cea mai buna calitate, prin munca sustinuta si prin seriozitate.

In cei 50 de ani de activitate, compania a strans in palmares 3 milioane de clienti multumiti si 100 de parteneri puternici care se ocupa de plasarea eficienta a economiilor acestora.

Economiile pot fi directionate catre scopuri nobile, cum ar fi:

-sanatatea. Ea este bunul cel mai de pret al omului si se spune ca este gratuit, dar se intretine cu cheltuiala. Este necesar un regim de viata sanatos, o alimentatie echilibrata, iar la primele semne de boala, cheltuielile pentru recuperarea ei sunt si mai mari. Un bolnav face analize, investigatii, merge la consultatii si necesita internari in clinici dotate cu aparatura ultramoderna si cu personal bine pregatit.

Daca isi face o asigurare de sanatate inainte de a se imbolnavi, sarcina lui si a familiei este mult usurata. Usile clinicilor de prestigiu i se deschid si nu va mai fi nevoit sa acopere cheltuielile de spitalizare sau investigatiile, pentru ca totul este decontat de valoarea asigurarii.

Daca persoana respectiva nu mai poate lucra cateva luni, ea va primi o suma care sa ii asigure subzistenta in tot acest timp, sa nu fie o povara pe capul familiei.

-viata. Viata celor dragi inseamna enorm pentru oameni, cu toate acestea, vine o zi cand cei dragi pleaca spre un drum necunoscut. Cheltuielile de inmormantare sunt mari, decesul poate surveni pe negandite si familia trebuie sa se imprumute sa organizeze inhumarea. Polita de asigurare de viata este sinonima cu in mormantare cu costuri 0 si un ajutor dat familiei decedatului.

Sunt capi de familie care lucreaza in afara tarii si ei trebuie sa fie prevazatori, fiindca pe cat este de scumpa viata, pe atat este de fragila. O repatriere costa mii de euro. Dar nu trebuie sa fie negativist cel care este prevazator si isi face o asigurare de viata, ci trebuie sa fie atent cu viata lui si sa ii protejeze pe cei pe care ii iubeste atat de mult, incat, daca prin absurd ar muri, familia sa nu fie afectata financiar.

Asigurarile de viata mediate de OVB sunt insa speciale, iar cei care le fac isi primesc banii inapoi si in cazul in care sunt victimele unor accidente grave sau se imbolnavesc si au nevoie de spitalizare.

-locuinta. Oamenii isi fac o casa a lor conforma dorintelor si nevoilor pe care le au, iar pentru acest lucru depun eforturi mari si fac sacrificii. In casa lui, omul face ceea ce vrea, se simte protejat, stapan, de aceea are grija ca locuinta sa fie cat mai confortabila.

O furtuna violenta poate lasa casa fara acoperis sau poate umple subsolul acesteia de apa. Umezeala afecteaza structura locuintei, dupa cum se stie.

Din aceste motive, asigurarea pentru locuinta mediata de expertii OVB nu trebuie sa lipseasca si trebuie facuta imediat ce locuinta a fost terminata.

Din pacate, au fost cazuri in care ratele la casa nu fusesera platite, iar apele mari au produs pagube insemnate.

-asigurarea unei batraneti linistite si imbelsugate. Pensia facultativa facuta la timp poate completa multumitor pensia de stat ca suma incasata lunar la batranete sa asigure un trai decent si bunicul sa isi poata rasfata si nepoteii.