Copilă de 11 ani, violată de un recidivist de 45 de ani. Mama bate la ușa poliției din Petroșani care o trimite acasă

 

O fetiță de 11 ani a fost abuzată sexual de un bărbat de 45 de ani. Totul s-a întâmplat în Petroşani.

Mama copilei susține că a anunțat Poliția Municipiului Petroșani, în urmă cu aproximativ o lună, despre faptul că minora este violată și lipsită de libertate, de către un recidivist din localitate. Ofițerul de serviciu de la poliție i-ar fi recomandat femeii să depună o plângere și vor vedea ei ce fac și dacă bărbatul acuzat merge și la locuința ei să nu sune pe numărul de urgență 112, ci pe numărul de la Poliția Petroșani, scrie observatorulnational.ro.

Distribuie prietenilor

„Mi-au spus de la poartă, de la poliție, că nu pot să mă ajute și că am timp 90 de zile să depun o plângere.  Eu am fost contrânsă prin amenințări să mă culc cu acest monstru care mă amenința că dacă nu fac asta va trimite colegi din închisoare și voi fi moartă. A venit fiica mea minoră și mi-a spus că el vrea să facem sex în trei și să filmeze partida și sincer am fost disperată și fără niciun ajutor” a declarat femeia de 34 de ani.

IPJ Hunedoara anunţă anchetă internă după ce făptuitorul a fost arestat.

”Poliţia Română a dispus verificări privind modul de intervenţie al poliţiştilor”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, la Antena 3, conform DCNews.ro