Cel mai sadic criminal, cel din ”Camera cu jucării”

A abuzat sexual şi a ucis peste 60 de femei. Nimic nu părea să-i stăvilească pornirile animalice. Pentru a-şi duce la capăt cele mai halucinante metode de tortură, bărbatul a amenajat o „cameră cu jucării”, aşa cum îi spunea el, în care a adunat, într-o ordine bine pusă la punct, după cum se lăuda, instrumentele de tortură. Aceasta este povestea unui criminal care a îngrozit lumea!

David Parker Ray, rămas în istorie sub numele de „Ucigaşul din camera cu jucării”, este, poate, cel mai sadic criminal şi violator în serie.

În copilărie, a fost abuzat sexual. Atât acasă, cât şi la şcoală, copiii de vârsta lui îl torturau psihic.

Pentru a-şi pune în practică cele mai îngrozitoare fantezii sexuale, acesta a cheltuit în jur de 100.000 de dolari pentru a izola fonic un camion achiziţionat special. Ulterior, l-a „echipat” cu instrumente de tortură inimaginabile, cu care obişnuia să-şi schingiuiască victimele: cătuşe, bice, fierăstraie, cuţite, dispozitive de îndepărtat oasele şi câte şi mai câte… I-a spus, paradoxal, „camera cu jucării”. Jucăriile lui…

Printre victimele sale se aflau şi femei cu care acesta începea aşa-zise „poveşti de dragoste”. După ce le momea cu daruri şi vorbe alese, bărbatul le ducea în „camera cu jucării”, unde le tortura până îşi dădeau ultima suflare.

Mergea atât de departe cu tortura, încât, înainte de a-şi ucide victimele, le forţa să asculte înregistrări audio de la crimele anterioare.

Soarta a făcut ca, înainte să fie condamnat pentru crimă, Ray să moară din cauza unui atac de cord scrie romaniatv.net

Unii criminaliști spun că acum este o vreme  ce pare ”a criminalilor sadici” în SUA, Anglia și nu doar, iar crimele dovedite dar nejudecate încă de la Caracal-România indică ”similarități”. Criminalul din România își construise ”un buncăr perfect pentru viol și tortură”, iar seria începută de el părea fără sfârșit dacă a doua victimă nu găsea forța eroică de a salva alte victime. ”Dincă, spune un criminalist italian, avea toate datele unui criminal în serie, iar poveștile că făcea parte dintr-o structură sunt în totalitate false. El lucra pentru el, iar modul cum a răpit, torturat și ucis nu-l deosebește de criminalii în serie cunoscuți și condamnați în alte țări”. El a avut o primă confruntare cu judecătorii din Slatina, iar sentința previzibilă este condamnarea pe viață.

Mădălina Stoica, AMPress