Criminalist, despre cazul Caracal: Printre oase, am numărat 42 de nasturi de blugi. Alte 4 – 5 fetiţe ar fi fost violate

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat, miercuri, la „Marius Tucă Show”, că a identificat, în fotografiile efectuate la oasele găsite în cenuşa din casa lui Gheorghe Dincă, 42 de nasturi de blugi, ceea ce dă de gândit în condiţiile în care suspectul a spus că şi-a ars victimele.

El a subliniat că are informaţii că alte 4 – 5 fete sub 15 ani ar fi fost violate de Gheorghe Dincă, familiile reclamând aceste fapte în faţa procurorilor.

„Sunt 4 – 5 fetiţe sub 15 ani. E altă speţă. O familie dintre ei, de pe acolo, vine şi îi spune lui Dincă: . Nu au apucat ăia să ajungă în câmp şi a violat fata. Informaţia clară. Dintr-o familie de romi (e fata – n.r.). Vom vedea ce s-a întâmplat. Ele au mărturisit aceste fapte la parchet şi vom vedea care e soarta lor acum”, a spus Tudorel Butoi la „Marius Tucă Show”, potrivit Mediafax.

Distribuie prietenilor

Butoi a mai spus că el este convins că Gheorghe Dincă nu le-a dus pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu la locuinţa sa pentru a le ucide, ci pentru a întreţine cu ele raporturi sexuale.
„Eu spun că nu le-a adus ca să le ucidă, ci pentru a întreţine raporturi sexuale în interesul lui. Şi mai departe urma să le traficheze. Fetele nu au mai vrut. Aceste două fete nu au vrut. Fetele acestea s-au opus, s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereţi. (…) Apoi, local şi dacă era loc pentru afară, pe bani, premisele sunt (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el în Italia etc”, a mai spus Tudorel Butoi.
„Printre oase, am numărat eu 42 de nasturi de blugi. Nasturele de blug are specificitatea lui. Număraţi de mine, după fotografii. 42 de nasturi scoși din cenușă. Şi cum vedem că are modul de operare de a introduce victima îmbrăcată cu totul, nasturii au calitatea de a nu se topi”, a declarat Tudorel Butoi, la „Marius Tucă Show”.

Psihologul criminalist a mai precizat că Gheorghe Dincă este un violator în serie aparte.
„Analiza comportamentală în curs de desfăşurare va aduce lămuriri vizavi de cum s-a născut, cum s-a creat, ce antecedente sunt. Dar din punctul meu de vedere, are o bizarerie acest Dincă. Dincă este un criminal, violator în serie – şi pe fondul acesta a avut cele două accidente – Luiza şi Alexandra. Dar este un prădător de tip animalic, care-şi aduce victimele la vizuină, să le aibă sub control, cum fac vulpea, ursul câinele, şi-şi îngroapă hrana în apropiere. Este singurul caz în care găsim criminalitate în serie cu victime în acelaşi habitat cu făptuitorul”, a declarat psihologul criminalist.

Aici, Butoi a precizat că mai sunt criminali în serie depistaţi de-a lungul anilor, însă aceştia şi-au abandonat victimele în diferite spaţii ale oraşului.

Continuarea pe Mediafax