Culmea răzbunării! Violatorul, la eliberarea din penitenciar, plănuiește să se însoare cu victima

 

Unul dintre cei șapte violatori din Vaslui, din cei șase care mai sunt în penitenciar, fiindcă unul a fost eliberat pentru bună purtare, a povestit în curtea închisorii că la punerea în libertate, primul lui gând e să-și ceară de nevastă victima. Conform sursei noastre, deținuții au râs de el, dar au primit o explicație halucinantă: ” O iau cu cadouri, cu binișorul, că am iubit-o mereu și o conving că o știu gâscă. Pe urmă va trăi și ea pentru fiecare zi a mea de pușcărie zece pușcării. Îi fac toate nefăcutele și o bat zilnic ca pe coasă”.
Întrebat dacă nu-i e teamă că va intra iar în pușcărie, a spus: ”De ce să intru?! Toți își bat nevestele și nimeni nu intră la pușcărie pentru asta!„
Sursa a comentat că ”penitenciarul face educație, nu glumă” și unul care intră acolo ”ca bestie” iese, iată, ”om”.

Întrucât nu avem date exacte, numele violatorului și numele martorului din pușcărie nefiind divulgate, nu băgăm mâna în foc pentru veridicitatea acestei ”laude” din curtea închisorii. Dar, multe-s posibile! Cazuri de violatori care și-au luat de soție victima, pentru a scăpa de pușcărie, sunt, dar după ispășirea pedepsei, nu se cunosc, mai ales că e greu de presupus că victima va accepta..
Mădălina Stoica, AMPress