Dan Barna, liderul Uniunii Salvați România: ”Carmen Dan este doar un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea”

0 88

Dan Barna, liderul Uniunii Salvați România o critică dur pe Carmen Dan, într-o postare de duminică pe Facebook și-i cere, pentru calitatea de ”propagandist jalnic al lui Dragnea”, demisia. El scrie că ministrul de Interne șterge cu buretele gazarea oamenilor pașnici din Piața Victoriei:
„Există răspundere politică pentru represiunea din 10 august şi aceea e la dvs, Carmen Dan! Carmen Dan este doar un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea, nu ministrul de Interne a României. Carmen Dan îi minte şi îi dispreţuieşte pe români prin încercarea de a muşamaliza, într-un pseudoraport, responsabilitatea Jandarmeriei pentru gazarea şi brutalizarea manifestanţilor paşnici şi pentru efectul de a înlătura persoanele violente.
Este inadmisibil să arunci vina pentru ce s-a întâmplat asupra manifestanţilor paşnici, să acuzi victimele represiunii! Carmen Dan a scormonit pe FB să găsească manipulări, dar nu a criticat niciun moment minciunile şi manipulările puse în circulaţie chiar de Jandarmeria Română, încă din noaptea de 10 august şi de presa obedientă. Pentru că odată ce e spusă sau asumată de partidul-stat minciuna devine adevăr?”, a scris pe Facebook președintele USR.

Aurelia Apostol, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.