Dincă vrea în libertate şi nu mai recunoaşte nimic. El se plânge că a fost violat şi mutilat în închisoare

Decizie de ultimă oră! Gheorghe Dincă vrea să părăsească închisoarea și refuză arestul preventiv
Gheorghe Dincă rămâne în arest, au decis magistrații de la Curtea de Apel Craiova. Gheorghe Dincă a fost audiat prin videoconferinţă, în cameră preliminară.

„Contest măsura arestării preventive”, a spus criminalul din Caracal în cererea transmisă judecătorilor.

La un an de zile de când Alexandra Măceșanu a sunat la 112 pentru a fi salvată din ghearele violatorului Dincă, presupusul criminal vrea să fie liber. Acesta nu își mai recunoaște faptele, susține că nu le-a omorât pe fete și vrea să fie lăsat să plece din închisoare.

Distribuie prietenilor

Gheorghe Dincă se plânge că a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență.
În urmă cu un an, Gheorghe Dincă avea să devină principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal. Ancheta a scos la iveală faptul că acesta le-a răpit, le-a violat și le-a ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, la distanță de câteva săptămâni.
Gheorghe Dincă este în prezent judecat pentru un dosar ce cuprinde opt infracțiuni, fiind acuzat de trafic de

persoane, viol, omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte.

Vecinul său, Ştefan Risipiţeanu, este judecat pentru viol, victima fiind Luiza Melencu. În prezent, cei doi inculpaţi sunt deţinuţi la Penitenciarul Craiova și așteaptă o sentință oficială.

De-a lungul timpului, Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, i-a șocat pe mulți cu numeroasele reproșuri pe care le-a făcut celor implicați în acest caz. Acesta s-a plâns inclusiv de tratamentul la care a fost supus în timpul în care s-a aflat la Jilava, din partea angajaților și a colegilor de celulă.

Informații prezentate de cei de la impact.ro arată faptul că Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a fost aici violat și chiar mutilat de  ceilalți condamnați.

Potrivit sursei citate, inculpatul a fost bătut și violat de deținuți, aceștia dorind să îl ”pedepsească” aplicându-i același ”tratament” la care le-a supus pe victimele sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Conform aceleiași surse, Dincă ar fi fost desfigurat și lăsat inconștient, drept pentru care soția sa a fost chemată de urgență la procuratură. Gardienii știau ce se petrece, cazul lui Dincă fiind aparte, dar au preferat să nu vadă cele întâmplate.

Mai mult de a1.ro