Dragnea, despre dosarul „Referendumul”: După sentință voi vorbi mai multe lucruri

 

  dragneaMinistrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a declarat marți că are emoții pentru ziua de 6 mai, când Înalta Curte de Casație Justiție (ÎCCJ) se va pronunța în dosarul „Referendumul”, dar a susținut că este nevinovat și a precizat că după sentință va vorbi „mai multe lucruri”.

„Eu sunt absolut convins de nevinovăția mea, mi-am susținut-o cu tărie în toată această perioadă. Nici eu și cred că nici instanța n-a identificat vreo probă serioasă la procuror. Este vorba de un șir de afirmații, considerații, deducții, presupuneri și eu sper ca mâine decizia să fie de achitare”, a spus Liviu Dragnea, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, întrebat ce va face dacă va fi condamnat în acest dosar, Dragnea a afirmat că nu a răspuns niciodată la această întrebare, din superstiție.

„Știți bine ce voi face, numai că n-am vrut să răspund niciodată la întrebarea asta, din superstiție. Răspunsul e inclus în întrebare. (…) Așa cum în acești mai mult de doi ani de zile m-am ferit să comentez și am fost foarte rezervat în comentarii pentru a nu fi acuzat că influențez justiția — spre deosebire de alții, în frunte cu Băsescu, care au tot influențat în cazul ăsta și care au tot presat — așa voi face și eu, după sentință voi vorbi mai multe lucruri”, a spus ministrul.

ÎCCJ urmează să se pronunțe miercuri în dosarul „Referendumul”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.