Editura

ciorne 01  Lucian Avramescu – Ciorne, Editura A.M. Press „Ciorne” este titlul unei carti de scrieri si pamflete aparute timp de patru ani în pagina politica a ziarului „România libera”. Volumul poate fi procurat de la sediul A.M. Press contra sumei de 20 lei.
buna seara iubito 02  Lucian Avramescu – Buna seara, iubito – volumul II, Editura A.M. Press Noua carte de poezie semnata de Lucian Avramescu are circa 400 de pagini si contine, cu exceptia ultimului capitol, unde sunt realuate poezii din „Buna seara, iubito”, volumul I, lucrari inedite. Cartea costa 25 lei si poate fi procurata de la sediul A.M. Press din str. Sfintii Voievozi nr. 21A, sector 1 Bucuresti.
 carte3 Marian Avramescu – „Cum mă vezi şi cum te văd – 101 portrete” – Editura A.M. Press
Albumul de artă „Cum mă vezi şi cum te văd” cuprinde 101 portrete ale unor personalităţi contemporane realizate de graficianul Marian Avramescu. Grupate în mai multe capitole, portretele sunt însoţite de date biografice, dar şi de mărturii inedite ale personalităţilor din acest album. Fiecare răspunde unei provocări: comentaţi cu umor o trăsătură a firii dumneavoastră. Aflam astfel date de viata inedite despre oameni pe care ii vedem la televizor, despre care am citit in presa sau care au intrat chiar in istorie. Capitolele sunt organizate in general pe criterii de varsta. Portrete in loja centrala, primul capitol, face exceptie. Ordinea aici este Regele Mihai, Patriarhul Teoctist si presedintele Romaniei, la vremea aparitiei albumului (2004), Ion Iliescu. Extrageri din cutia cu acuarele politice cuprinde in ordinea varstei politicieni, de la Mircea Ionescu-Quintus, decan de varsta, pana la Cozmin Gusa, cel mai tanar. Urmeaza Rastingniti in pironul pixului, ziaristi, de la Dumitru Tinu, pana la Marius Tuca. Capitolul IV, Jogging prin gradini suspendate, contine personalitati academice, iar Cum sa spargi cu pensula o banca! personalitati din lumea bancara. Capitolul VI, Vitrina cu capitalisti, selecteaza cativa dintre oamenii de afaceri din Romania. In Iute privire prin batatura lumii (avanpremiera la un nou album) sunt caricaturizate personalitati ale lumii contemporane de la George W.Bush pana la Ariel Sharon si Yasser Arafat. Primele 100 de exemplare sunt bibliofile, numerotate de la 1 la 100 si autentificate notarial. Ele sunt prinse intr-o caseta de protocol. Pretul unui album bibliofil este de 150 euro (plus TVA), iar al unui album obisnuit, fara caseta, de 100 euro (plus TVA).
ciorne 02Lucian Avramescu – Ciorne 2, Editura A.M. Press
Pret 25 lei.
ciorne 03 Lucian Avramescu – Ciorne 3, Editura A.M. Press
Pret 25 lei.
ciorne 04 Lucian Avramescu – Ciorne 4, Editura A.M. Press
Pret 25 lei.

Formular de comanda

[contact-form-7 id=”3878″ title=”Formular de comanda 1″]