Femeia arsă la Ghimpați, identificată. Cei trei suspecți au fost arestați

Cei trei suspecţi în cazul femeii incendiate pe marginea drumului la Ghimpaţi au primit mandat de arestare pentru 30 de zile şi au fost conduşi în arestul IPJ Giurgiu, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, procurorul Ioan Adrian Alexe.

„Cei trei, un bărbat şi două femei, au recunoscut în instanţă voalat faptele, în sensul că fiecare dă vina pe celălalt pentru faptele comise şi deja au făcut contestaţie cu privire la decizia instanţei”, a afirmat Alexe.

Pe 30 octombrie, pe un câmp între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor a fost identificat cadavrul incinerat al unei femei, care a ars în proporţie de 90 la sută.

Distribuie prietenilor

După cercetări efectuate la faţa locului, audieri ale martorilor şi urmărirea înregistrărilor de pe camerele de filmat din zonă, procurorii şi criminaliştii au reuşit identificarea cadavrului femeii, care a fost carbonizat aproape în întregime şi au reuşit şi identificarea suspecţilor. Femeia arsă practica prostituţia şi locuia împreună cu agresorii ei într-un cartier din Bucureşti, potrivit sursei citate.

Mihaela Sabina Mircea, numele victimei, locuia în cartierul Ferentari, Bucureşti, cu bărbatul şi cele două surori. Mihaela Sabina Mircea ar fi fost violată de mai multe ori înainte de a fi omorâtă, iar autopsia a demonstrat că aceasta a consumat un insecticid puternic.

Investigatorii încearcă să afle dacă aceasta a consumat otrava după mai multe zile de chin sau a fost obligată de criminali să facă acest lucru.