Gerard Depardieu (69 de ani) este  acuzat de o actriță (22 de ani) că a violat-o de două ori într-o lună

Actorul francez Gerard Depardieu, care, supărat pe țara lui, și-a luat și cetățenie rusă, pe baza prieteniei personale cu Vladimir Putin, este acuzat de viol și agresiuni sexuale de o tânără de 22 de ani, actriță, potrivit unor surse judiciare citate de BBC.

El a negat toate acuzațiile, potrivit avocatului său citat de AFP. Actorul are  69 de ani, iar actrița , 22 de ani. Ea pretinde că a fost violată de două ori într-o lună.

Depardieu a jucat în filme, ca Cyrano de Bergerac și Jean de Florette. În prezent, el joacă în serialul  „Primăria“ difuzat de Netflix.

Distribuie prietenilor

Presupusele infracțiuni ar fi fost comise de către actor în această lună, într-una din casele lui  din Paris, potrivit presei franceze. Actrița, al cărei nume nu a fost dat publicității, a mărturisit poliției că este ”devastată”.

Avocatul lui Depardieu, Hervé Temime, este convins că actorul va fi exonerat de orice fel de acuzație până la finalizarea anchetei. „Am avut o lungă întrevedere cu domnul Gerard Depardieu și sunt absolut convins că va fi declarat nevinovat până la final“, a declarat el pentru France Info.