Horoscop cromatic. Ce culori îţi aduc noroc şi abundenţă în septembrie

Luna nouă din semnul Fecioară ne îndeamnă să fim mai organizaţi, iar ca să reuşim, ne ajută şi cromatica, spune astrologul Alexandra Coman, potrivit clickpentrufemei.ro.

Cei care lucrează în design, fie că este vorba despre design vestimentar, fie că este vorba despre creaţie, artă, pictură şi-au dat seama de importanţa culorilor, astfel încât s-a creat un limbaj al culorilor, format din coduri care corespund fiecărei nuanţe. Culorile ne ajută să ne echilibrăm, însă ne pot influenţa într-un mod sau altul. De exemplu, restaurantele sunt vopsite în portocaliu şi galben pentru că aceste nuanţe cresc apetitul, verdele atrage surse de finanţe, feminitatea este accentuată de roz, prea mult albastru poate duce la depresie. Fiecare culoare are o influenţă, de aici avem şi cromoterapia. Iată ce culori sunt benefice în septembrie, în funcţie de zodia, ascendentul şi luna natală!

Berbec
Voi aveţi nevoie de aliaţi, de prieteni, de asociaţi, de parteneri în tot ceea ce faceţi. În luna septembrie, va fi importantă această conexiune cu aliaţii, va fi esenţial sprijinul celor din jur, pentru capacitatea de a negocia. Berbecii vor putea negocia, iar pentru aceasta, poartă roşu, pe orice nuanţă, pentru că te va ajuta foarte mult, alb, pentru claritate, negru, de ajutor să te centrezi, şi violet, pentru intuiţie. Nu e nevoie să porţi îmbrăcăminte cu acele culori, ci să foloseşti creioane, post-ituri în aceste nuanţe, sau accesorii.

Distribuie prietenilor

Taur
Tu ai nevoie de sprijin divin şi vor fi nişte încercări pe zona mentalului şi pe zona credinţei tale, aşa încât ai nevoie să optezi pe nuanţe de albastru. Orice nuanţă, de la deschis la închis, turcoaz, toate te vor susţine foarte mult.
Gemeni
Nativii acestei zodii au nevoie să se afirme. Aveţi o lună fabuloasă în care veţi putea comunica, vorbi, împărtăşi, exprima, negocia, iar dacă doriţi să beneficiaţi de sprijinul celor din jur, purtaţi galben, roşu (roşu deschis), argintiu, accesorii din argint.

Rac
Faci cheltuieli sau ai făcut cheltuieli, poate te-ai întors din vacanţă cu buzunarele mai golaşe şi ai nevoie să activezi secţiunea care ţine de finanţe. Pentru asta, ai nevoie de culoarea verde. Orice nuanţă de verde te va ajuta în tot ceea ce faci. Iar dacă vrei să suplimentezi, înconjoară-te de cristale, pietrele semi-preţioase, agatele au, de asemenea, un efect pozitiv major.

Leu
Voi trebuie să vorbiţi, să vă afirmaţi, să rezolvaţi ceva legat de acte, hârtii, documente privind casa ori un membru al familiei. Ca toate acestea să fie funcţionale, aveţi nevoie de galben, turcoaz, peruzea – ca podoabă de purtat. Atenţie! Dacă purtaţi portocaliu, există o tendinţă de creştere a poftei de mâncare în această lună pentru voi.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro