A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Hunor: Iohannis, isterizat şi nervos. Trebuie să-și ceară scuze

1 256

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, califică drept nedemnă declarația președintelui Klaus Iohannis, cu privire la adoptarea unui proiect ce prevede autonomia Ținutului Secuiesc.

„Un eveniment fără precedent în ultimii 30 de ani”, spune Hunor, solicitându-i președintelui Iohannis să-și ceară scuze pentru „derapajul periculos”.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Klaus Iohannis, isterizat și nervos, a avut o declarație nedemnă pentru un președinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent și periculos: ungurii ne iau Ardealul.

Astăzi am fost martorii unui eveniment fără precedent în ultimii 30 de ani: de la microfonul Cotroceniului se dezinformează grosolan și se instigă împotriva maghiarilor. UDMR respinge ferm acest gen de discurs și orice fel de instigare.
Președintele trebuie să-și ceară scuze pentru acest derapaj periculos”, a scris Kelemen Hunor, pe facebook.

AMPress

loading...
1 Comentariu
  1. Cornelia spune

    Adevarat ce spuneti, domnule Kelemen Hunor! Din pacate mult prea des, aproape continuu, se manifesta isterizat, nervos si total neadecvat demnitatii pe care o ocupa. Trist!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult