Bărbatul i-a turnar fetei drogul violului în pahar. Ce a ieșit…

Metoda capătă extindere și ea a pătruns de multă vreme și în România. Numai că întâmplarea de mai jos nu s-a petrecut la noi.

I-a pus fetei drogul violului în pahar. Credea că va profita de ea. Ce a urmat l-a terminat pe viață, scrie presa americană, citată de Realitatea.net.
Trei femei au acționat „în mod eroic” pentru a salva o tânără de la  viol. Povestea face înconjurul lumii, scrie presa americană.

Michael Hsu, un bărbat de 24 de ani, a fost arestat într-un bar din California după ce trei femei l-au văzut punând un praf în băutura partenerei sale, care tocmai plecase la toaletă.

Distribuie prietenilor

Sonia Ulrich, Marla Saltzer și Monica Kenyon au bănuit că bărbatul a pus în băutura partenerei așa-numitul drog al violului, prin urmare au acționat imediat. Ele au mers la toaletă pentru a o avertiza pe tânără. A fost o surpriză pentru aceasta, care a mărturisit că bărbatul era cel mai bun prieten al ei.

Apoi, au anunțat personalul barului, care a revăzut scena pe camerele de supraveghere, înainte de a chema poliția. În tot acest timp, potențiala victimă a stat alături de bărbat, la bar, fără să se atingă de băutură și încercând să nu se dea de gol.

După ceva mai mult de jumătate de oră polițiștii au venit și l-au arestat pe bărbat. Pentru intenția violului va fi privat mulți ani de libertate, legile fiind foarte aspre în această privință, iar eliberarea condiționată, care în România a vărsat în străzi 19 000 de condamnați, mulți dintre ei asasini și violatori, nu există.

Mădălina Stoica, AMPress