A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

INML nu a putut stabili cauza morții Cristinei Țopescu. Trupul este în descompunere avansată

1 202

Este din ce în ce mai limpede că realizatoarea de televiziune Cristina Țopescu a decedat înainte de Anul Nou. Starea avansată de descompunere a trupului a făcut imposibilă, deocamdată, aflarea cauzei morții. Conform unor surse din anchetă, INML va putea emite peste aproximativ o lună rezultatele analizelor care ar putea indica, între altele, dacă a îngurgitat substanțe letale.

Pe trupul de nerecunoscut al Cristinei Țopescu nu sunt urme de violență. În clădirea unde locuia de câteva luni și unde a fost găsită, în pat, în lenjerie de somn, polițiștii sosiți la fața locului au găsit și doi câini morți. Se bănuiește că patrupedele au murit de foame și sete. Cristina iubea animalele, iar viața ei era în mare măsură concentrată pe apărarea acestora.

Aurelia Apostol, AMPress

1 Comentariu
  1. LevSt. spune

    „…au găsit și doi câini morți. Se bănuiește că patrupedele au murit de foame și sete. Cristina iubea animalele, iar viața ei era în mare măsură concentrată pe apărarea acestora…”___—-____

    cam trasa de par, aceasta concluzie, mai degraba este o ucidere de animale ( (din „dragoste”!!!) si sinucidere, cu somnifere puternice (ca. ex.) sau cu otrava iar acest gen de sinucidere faraonica, nu este deloc neobisnuit, multi sinucigasi procedeaza astfel, fie cu alte persoane, fie /si cu animalele de companie, idea fiind ca „nimeni nu le mai poate iubi/ingriji, ca el/ea” asa ca mai bine sa le fie curmate eventualele suferinte…daca aceasta este situatia ( si pare a fi***) inseamna ca tipa suferea mental, destul de avansat…( *** daca cainii ajungeau la punctul sa moara de foame, cu siguranta ca mancau din corpul ei, nu exista exceptie la asa cazuri de declansare a instinctului de supravietuire si, oricum, cainii rezista mult mai mult la infometare(dn pacate, nu se spune nimic despre gradul de -eventuala- descompunere al corpurilor cainilor, probabil ca „forensica” romaneasca o sa apeleze din nou la FBI, etc., precum in cazul Caracal- sunt sigur ca si in aceasta stiinta f. complicata, sunt si romani activand, in tarile occidentale, deci la eventualul import de specialisti, chiar si acestia ar usura si rezolva situatii imposibile pentru „specialistii” romani, coafeze, chelneri, etc.!!!)…Deasemeni, dupa o zi-doua, de la moartea ei, cainii ar fi inceput sa se manifeste zgomotos, inclusiv urlete …)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More