Iohannis: În România nu există niciun stat paralel. Există un stat constituțional pe care îl reprezint eu

0 291

Președintele Klaus Iohannis a calificat mitingul PSD împotriva statului paralel drept unul mediocru și a vrut să îi asigure pe cetățenii României că nu există un stat paralel. Există un stat constituțional pe care îl reprezint eu, a spus Klaus Iohannis.
„Pe bună dreptate s-au revoltat procurorii. Cum se trezește un politician, care mai este și infractor, să se ducă la televizor să amenințe acolo magistrații, după ce a convocat un miting mediocru antijustiție”, a precizat președintele, potrivit stiri.tvr.ro.
„În România nu există niciun stat paralel, este o invenție a PSD-iștilor, prin care vor să își motiveze demersurile antijustiție și antiservicii. În România există un singur stat și pe acest stat îl reprezint eu”, a încheiat Iohannis.

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.