Laurențiu Țenț, după ce a fost demis de la șefia Casei de Pensii: Nu am executat toate fanteziile imposibile ale doamnei ministru

Fostul șef al Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), Laurențiu Țenț, revocat ieri din funcție la propunerea ministrului Violeta Alexandru, a declarat pentru G4Media.ro că nu i s-a oferit nicio explicație pentru demitere și nici nu i s-a reproșat ceva concret, adăugând că gestul vine, probabil, pentru că ”nu a executat toate fanteziile imposibile” ale acesteia.

”Nu a existat nicio explicație concretă pentru această revocare, nu mi s-a reproșat nimic de către doamna ministru. Am aflat din presă, ieri seară”, a declarat el.

”Nu am executat toate fanteziile imposibile ale doamnei ministru. Nu am putut să susțin lucruri false, neadevărate pe care ea le-a spus în presă referitor la activitatea Caselor de Pensii. Fake-news-ul cu arhiva este unul dintre acestea. Erau lucruri pe care le furniza publicului fără o consultare prealabilă și care provocau derută”, a mai adăugat Laurențiu Țenț, conform sursei citate.