Mariana Cojocaru. Săptămâna 22 – 28 iulie aduce CUMPENE pentru mai multe zodii

0 126

 

Berbec- Între 22 si 23 iulie Soarele va trece din Zodia Racului în cea a Leului. O veste foarte bună pentru voi, nu o rataţi! Intrarea Soarelui într-o Zodie de Foc este de bun augur pentru creativitate, pentru intuiţie, pentru relaţiile de suflet şi pentru relaţia cu copiii din dotare. O veste mai puţin bună este dată de faptul că Mercur va intra în mişcare retrogradă tot în Leu, pe data de 25 iulie, atenţie mare la deplasări!

Taur- Intrarea Soarelui în Leu este de bun augur pentru atmosfera în familie. Se reîntorc pe plaiurile natale copii din probegie, în concediu. Sfătuiţi-vă copiii să şofeze prudent, că Mercur Retrograd poate predispune la accidente. Cum Dharma este in Leu, în unele cupluri pot izbucni certuri, nu chiar din senin!… Sunt problemele nediscutate în trecut. Sfătuiţi-vă cu cineva apropiat sau cu specialişti.

Gemeni- Patronul vostru astral Mercur, care intră în mişcare retrogradă vă poate defecta calculatoarele, electronicele. Atenţie, dacă vă pregătiţi să plecaţi la dum! Marte Retrograd vă poate zăpăci să uitaţi actele sau biletele acasă. Asta, ca să nu vă întoarceţi din drum. Verificaţi apa, lumina, gazele şi încuiaţi bine uşa, că e sezonul în care hoţii sparg casele dvs. Revedeţi acum şi locurile copilăriei voastre.

Continuarea pe kfetele.ro

Mulți comentatori spun că Referendumul privind familia a fost RATAT pentru că política și l-a însușit, iar consultatea publică a fost percepută ca un preexercițiu electoral al lui Liviu Dragnea. El ar fi vrut să demonstreze cât de puternic și iubit de popor este.

Este relevant pentru alegerile viitoare acest rezultat, în sensul că publicul nu mai acordă încredere politicienilor?

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.