Ministru PSD: Am decis să mă întorc din diaspora pentru a contribui la ce ne dorim pentru România

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat, vineri, la Craiova, că românii din afara ţării au oportunităţi să se întoarcă acasă şi foarte mulţi îşi doresc acest lucru. El însuşi spune că s-a întors din Diaspora pentru a contribui la ceea ce îşi doreşte pentru România.

„Pentru că, zilele acestea, observ că se vorbeşte destul de mult de românii din afara ţării şi ce oportunităţi am oferit românilor din afara ţării. Sunt unul dintre reprezentanţii Guvernului României care a trăit foarte mulţi ani, în afara ţării. Am trăit peste nouă ani în afara ţării şi am decis să mă întorc tocmai pentru a contribui atât cât pot la ceea ce ne dorim să facem pentru România pe mai departe. Sunt bucuros astăzi să pot face acest lucru ca ministru delegat. Aş putea spune că m-am format în străinătate şi am decis să mă întorc pentru că există multe oportunităţi pentru românii din afara ţării de a contribui activ, constructiv şi eficient la stabilirea viitorului acestei ţări”, a declarat Negrescu, potrivit Mediafax.

El a mai spus că, în urma unor dezbateri organizate cu români din mai multe capitale europene, a aflat că aceştia îşi doresc să se întoarcă şi să contribuie „la ceea ce înseamnă viitorul României”.

loading...

  1. Vasile Vintu spune

    concret ce a facut???!!! nu am auzit despre vreo dezbatere pe un proiect al …acestui anonim

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.