A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ministrul Muncii: Am cerut revocarea din funcție a președintelui Casei Naționale de Pensii Publice

0 240

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că a cerut revocarea din funcție a președintelui Casei Naționale de Pensii Publice, Laurențiu Țenț, întrucât datele obiective arată faptul că nu s-au îndeplinit indicatorii de performanță.

„Am cerut revocarea din funcție a Președintelui Casei Naționale de Pensii Publice Naționale de Pensii. Datele obiective îmi indică faptul că nu suntem acolo unde trebuia să fim astăzi în îndeplinirea indicatorilor de performanță. Dincolo de evaluarea mea, mesajele primite, multe, de la pensionari care nu mă cunosc personal și care îmi relatează situații inaceptabile din teren, pentru mine contează mult.

Văd multe măsuri de reformă necesare pentru a ajunge la performanța, posibilă în România, de a soluționa dosarele de pensii în timp și în general de a avea o altă atitudine, respectuoasă față de problemele pensionarilor. Sigur că nu este ușor să gestionezi un sistem care are, într-adevăr, o activitate complexă. Și cu un om ca mine care este foarte exigent”, a scris ministrul, pe facebook.


APRECIAZA ARTICOLUL !

De asemenea, Violeta Alexandru spune că, în funcții publice, o interesează exclusiv performanța, astfel că urmează câteva decizii de management importante.

„În funcții publice, mă interesează exclusiv performanța. Da, propunerea de numire din decembrie 2019 a fost a mea dar acest lucru nu înseamnă că de dragul de a mă proteja, nu iau decizii atunci când este cazul. Știu un lucru, se poate face performanță și la casele de pensii. Urmează câteva decizii de management importante”, a precizat ministrul.

Aurelia Apostol, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult