A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ministrul Muncii, despre dublarea alocaţiilor: Nu se poate face peste noapte

0 79

 

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat că mărirea alocaţiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, astfel că cel mai probabil măsura va putea fi implementată la rectificarea bugetară din luna iulie.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Noi suntem oameni responsabili, am punctat acest aspect al responsabilităţii şi cu privire la creşterea cu 40% a pensiilor. Sigur că-ţi doreşti, dar o faci raţional, o faci în baza unor elemente care ţin inclusiv de creşterea economică şi de posibilitatea în resurse efective de a o acoperi. Aşa şi aici, nu se pune problema să nu dorim, dar trebuie făcută atunci când se poate şi cum se poate şi, în ceea ce ne priveşte, dorim să se întâmple, dar cel mai probabil se va putea opera la momentul rectificării bugetare din iulie. (…) Avem toată disponibilitatea ca legea să se aplice, pentru că ne dăm seama de importanţa subiectului şi am pledat pentru acest lucru în ultimii ani, cu rezultate vizibile, însă nu se poate face peste noapte”, a declarat Violeta Alexandru, la Adevărul Live, după ce, marţi, preşedintele a promulgat legea privind dublarea alocaţiei pentru copii.

AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult