A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ministrul Muncii: Şomajul tehnic se va prelungi după 15 mai, în anumite condiţii

1 163

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a declarat sâmbătă că este aproape de o decizie finală în privinţa şomajului tehnic, prefigurându-se prelungirea acestuia pentru acele sectoare ale economiei în care vor rămâne restricţii după data de 15 mai.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Suntem aproape de a lua o decizie finală, cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare, pentru a fi pregătiţi la momentul 15 mai. Ţin foarte mult să se prezinte asupra duratei, asupra domeniilor afectate de această măsură partenerii sociali. Dar da, se prefigurează măsura prelungirii şomajului tehnic pentru acele sectoare de activitate care sunt în continuare restricţionate prin deciziile autorităţilor, în paralel lucrând şi la o serie de măsuri de susţinere activă a sectoarelor care îşi vor relua activitatea.

(…) Împreună cu ceilalţi colegi, gândim un pachet de măsuri care să vină inclusiv în sprijinul celor care vor să-şi facă o reorientare în activitate sau vor să-şi dezvolte activitatea pe baza experienţei avute în această criză, oameni care s-au străduit să-şi ţină activitatea în picioare în pofida greutăţilor”, a declarat Violeta Alexandru la Digi24, potrivit news.ro.

loading...
1 Comentariu
  1. LevSt. spune

    „…prelungit in anumite conditii…””…Dodon a plusat ata de mult pe ajutorul rus…” ///2- Mafia securista vrea sa racordeze Romania, la China .”… prin marioneta lor, Victor Ponta…Tariceanu sau Arafat, prim minstru…”… 3-Ministerul Finantelor vrea sa imprumute in aceasta luna , mai, peste 4 miliarde de lei de la banci(…)///4- Florin Citu: Am reusit imposibilul. Am economisit bani pe care i-am alocat catre sanatate, somaj tehnic, investitii(…)_____——____Iar o importanta conditie ( din aceste „anumite conditii”) este existenta banilor, care -cetire dupa catzu- nu o sa fie o problema, fie ca au fost „economisiti”, fie imprumuturi interne, fie „investitii” din China, este evident, Dodon vrea cu Rusia, fosta nomenclatura, securitatea si prelungirile lor(infiltrate peste tot), vor cu China, care chiar poate investi zeci sau chiar sute de miliarde euro, in Romania…Bietul catzu trebuie sa „bea opium” de viseaza totul in galben auriu, daca a reusit imposibilul (daca este imposibil, cum devine posibil?!), economisind,atunci de ce se mai imprumuta, nu este precum in furatul propriei palarii? Mai degraba , bruma de bani „economisiti”, provine din faptul ca blocarea exportului de cereale a fost anulat chiar a doua zi, probabil marii cumparatori au mai plusat si ei 1 sau 2 dolari per tona, si astfel s-au mai adunat ceva bani, desi efectul poate fi devastator, mai ales daca acest an va fi cu o productivitate slaba…Orice natie (bine diriguita)tine de rezervele din ultimii ani, pana apare -clar- proiectia noilor recolte, iar marii cumparatori( pomeniti mai sus) tocmai pentru asta au presat pentru a continua vanzarea(spre ei) de grane, tocmai pentru a-si consolida stocurile…Rusia care este o tara imensa( cea mai intinsa, practic) si are o populatie mica (raportat la suprafata si comparat cu alte tari mult, mult mai populoase), a blocat respectivele vanzari de cereale , pentru inca cateva luni, doar lui ihan, orban si catzu nu le pasa de ce consecinte pot fi, ei stiu ca in Romania nimeni nu este tras la raspundere nici pentru genogid direct, daramite pentru unul de acest fel, mascat…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult