Ministrul Muncii: Soția primarului din Voluntari se pierde iar cu firea

Ministrul Muncii reacţionează, după ce, luni, Gabriela Firea i-a cerut demisia Violetei Alexandru, despre care spune că îi umileşte pe pensionari.

„Soția primarului din Voluntari se pierde iar cu firea și încearcă atacuri disperate de tip antenistic la adresa mea. Vorbește despre cozi interminabile referindu-se la câteva persoane din fața Casei de Pensii București. Acolo unde, postul de conducere este blocat de o persoană transferată – unde credeți – în Primăria Capitalei, aceasta fiind chiar șefa serviciului corp control al primarului general, doamna Firea. Actuala directoare, găsită în sistem, care îi ținea locul doamnei transferate la primăria capitalei, a intrat, ca urmare a bilanțului meu făcut săptămâna trecută asupra întârzierilor în recalcularea dosarelor, în concediu medical. Greu #lamunca

Ce ar fi să îi ceară demisia?

Distribuie prietenilor

După cum se vede din fotografii, sunt câte 5-6 persoane pe două cozi separate. Exagerarea despre cozi kilometrice este din galeria de minciuni în care trăiește de o viață.

Știu, din interiorul Primăriei, că G. Firea – PSD este un pachet de nervi după săptămâna trecută. A pierdut voturile PSD din sectorul 3 (cel mai mare sector din București), R. Negoiță luând distanță față de ciuma roșie; Ponta o contracandidează în fața electoratului de stânga.

Când oameni care au stat 4 ani lângă tine te trădează, este semn că ei știu că ești terminate”, a scris Violeta Alexandru, pe facebook.

Cristina Matei, AMPress