A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Minoră însărcinată, bătută cu biciul de concubin. Mama fetei de15 ani filmează scena de o rară brutalitate

0 1.367
VIDEO: 10 SFATURI ÎN LUPTA CU PANDEMIA CORONAVIRUS

Scenă de o rar întâlnită brutalitate. O adolescentă de 15 ani, însărcinată în luna a cincea, este bătută cu biciul de iubitul ei de 19 ani până când acesta oboseşte. Caii sunt uneori bătuţi astfel, când nu pot urca un deal cu căruţa prea încărcată.Poliția l-a reținut pe agresor, dar nici  victima şi nici mama ei nu au depus plângere.

Se pare, scrie DIGI24, că filmarea a fost făcută chiar de mama victimei, care nu a intervenit în scandal. Fata de 15 ani este agresată cu biciul, fără să se poată apăra, iar apoi este aşezată în genunchi. Bărbatul continuă apoi să o lovească cu pumnii.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Tânărul de 19 ani, din Horodnic de Sus, județul Suceava,  a fost reținut, sâmbătă, și acuzat de violență în familie și act sexual cu un minor, chiar dacă fata și mama ei au negat incidentul și au declarat că totul a fost o glumă, relatează Mediafax.

Mama şi fiica locuiesc în casa – cu o singură cameră se pare – a tânărului care a fost mai întăi concubinul mamei. Ele nu au unde pleca, mai ales că fata e gravidă în cinci luni, și au devenit cele mai îndârjite apărătoare ale agresorului. Viața acestei presupuse familii poate fi rezumată în cuvintele promiscuitate, sărăcie, primitivism. El ar fi bătut-o bănuind-o de infidelitate.

Mădălina Stoica, AMPress

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More