Minoră însărcinată, bătută cu biciul de concubin. Mama fetei de15 ani filmează scena de o rară brutalitate

Scenă de o rar întâlnită brutalitate. O adolescentă de 15 ani, însărcinată în luna a cincea, este bătută cu biciul de iubitul ei de 19 ani până când acesta oboseşte. Caii sunt uneori bătuţi astfel, când nu pot urca un deal cu căruţa prea încărcată.Poliția l-a reținut pe agresor, dar nici  victima şi nici mama ei nu au depus plângere.

Se pare, scrie DIGI24, că filmarea a fost făcută chiar de mama victimei, care nu a intervenit în scandal. Fata de 15 ani este agresată cu biciul, fără să se poată apăra, iar apoi este aşezată în genunchi. Bărbatul continuă apoi să o lovească cu pumnii.

Tânărul de 19 ani, din Horodnic de Sus, județul Suceava,  a fost reținut, sâmbătă, și acuzat de violență în familie și act sexual cu un minor, chiar dacă fata și mama ei au negat incidentul și au declarat că totul a fost o glumă, relatează Mediafax.

Mama şi fiica locuiesc în casa – cu o singură cameră se pare – a tânărului care a fost mai întăi concubinul mamei. Ele nu au unde pleca, mai ales că fata e gravidă în cinci luni, și au devenit cele mai îndârjite apărătoare ale agresorului. Viața acestei presupuse familii poate fi rezumată în cuvintele promiscuitate, sărăcie, primitivism. El ar fi bătut-o bănuind-o de infidelitate.

Mădălina Stoica, AMPress