O fetiță a fost abuzată sexual ani de zile de propriii părinți

 

Traumă teribilă pentru o fată de 13 ani din Timișoara. Copila a fost abuzată sexual, de la vârstă de 7 ani, de ambii părinți, până când a reușit să ceară ajutor. A fost preluată de Autoritatea pentru Protecția Copilului și a început consilierea psihologică. Vineri seara, părinții au fost arestați preventiv.

Vă avertizăm, urmează informații cu puternic impact emoțional.
Potrivit stiri.tvr.ro, calvarul fetiței a început la vârsta de doar 7 ani când cel care trebuia să îi fie tată a abuzat-o prima dată. Coșmarul a continuat, iar în urmă cu doi ani și mama fetei s-a alăturat bărbatului. Cu greu, minora a reușit să ceară ajutorul autorităților.
Când au aflat la ce chinuri a fost supusă minora, reprezentanții Direcției de protecție a Copilului au anunțat imediat Poliția, iar oamenii legii au percheziționat locuința familiei în căutare de probe. Tatăl fetei, de 44 de ani, și soția în vârstă de 40 de ani, au fost reținuți de agenți și arestați preventiv pentru 30 de zile. La ieșirea anchetatorilor din casă s-a creat chiar o busculadă din cauza mulțimii de jurnaliști, dar și de vecini veniți să îi vadă pe cei acuzați că și-au chinuit ani de zile copila.
Cei doi soți au ajuns în fata instanței fiind acuzați de viol în formă continuată, agresiune sexuală, rele tratamente aplicate minorului și corupere sexuală. Fetița se află acum în grija autorităților.
Minora primește consiliere psihologică, însă specialiștii spun că mai e drum lung până va reuși să depășească traumele trăite.