Om al străzii, bătut cu bâtele de trei adolescenți

Imagini şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale oraşului într-o piaţă din Timişoara! Un om al străzii a fost bătut cu bâtele de trei adolescenţi.

Totul s-a întâmplat în noaptea de Ajun, în Piața Doina din Timișoara, notează stiri.tvr.ro. În imagini se vede cum bărbatul, dezbrăcat complet, aleargă pe stradă, încercând să scape de cei trei băieți. Se apară cu o cutie de carton pe care o avea în mână. Este fugărit pe stradă și prin piață și lovit cu bâtele și cu picioarele.

Câteva ore mai târziu, gașca se întoarce și îl ia la bătaie din nou pe bietul om. Bărbatul de 40 de ani a scapăt în cele din urma de bătăuși, dar abia după ce oamenii din zona au intervenit. Are însă nasul rupt și multiple vânătăi. Potrivit unor surse, ar suferi și de probleme psihice.

Distribuie prietenilor

Omul obișnuiește să își facă veacul în zonă, dormind printre tarabe.

În urma imaginilor înregistrate, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe i-au identificat pe agresori. Sunt copii cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani. Ei urmează să fie aduși la audieri.