Patzaichin se retrage din grupul consultativ pentru stabilirea guvernatorului Deltei: Am fost surprins de violența atacurilor

Ivan Patzaichin a anunțat că se retrage din grupul consultativ alcătuit la iniţiativa USR PLUS în vederea stabilirii viitorului guvernator al Deltei Dunării. Sportivul se arată surprins de „violenţa atacurilor” lansate la adresa sa pe acest subiect.

„Cred foarte tare în ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine să fie guvernatorul ARBDD. Tocmai de aceea am acceptat să fiu parte din acest proces, însă am fost surprins de violența atacurilor la adresa mea pe acest subiect.

Sunt mulți oameni de calitate în Tulcea, și sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora și fără mine. Așa că mă voi retrage din această activitate.

Distribuie prietenilor

Eu n-am avut niciodată alte interese decât de a contribui la dezvoltarea Deltei și la bunăstarea oamenilor săi. Nu doresc să trebuiască să dovedesc mereu și mereu acest lucru, sau prin prezența mea să pun în pericol acest proces.

Sper să continue această consultare, să ducă la rezultate frumoase și le doresc succes celor ce o vor duce la bun sfârșit”, a scris Patzaichin, duminică, pe pagina de facebook.

Aurelia Apostol, AMPress